Blog

Belföldi személyszállítás kisbusszal

A belföldi buszos személyszállítás kisbusz által kényelmes módja a különböző célú utazásoknak. Kirándulások, városnézés, sporteseményre való utazás... Ezek mind általános helyzetek, amikor jól jön egy kisbusz sofőrrel!
 


Belföldi buszos személyszállítás

 

Bármilyen programról is legyen szó, az utazás többnyire a dolog részét képezi. Ez lehet rövidebb vagy hosszabb út is attól függően, hogy pontosan milyen messzi úti cél (belföldön vagy külföldön) van kitűzve magunk elé. Akár családi vagy baráti társasággal utazzunk, akár egy nagyobb csoporttal: osztállyal, kollégákkal, akkor lehet csak igazán kikapcsolódni és kiélvezni a körülöttünk zajló programot, ha teljes egészében arra koncentrálhatunk és nem kell végigvezetni egy többórás utat.

 

Így tehát mit lehet tenni, ha többen utaznának együtt, de túl sok személyautóra lenne szükség ahhoz, hogy ez megvalósulhasson? Keressen minket! Nem csak a kényelem miatt érdemes számításba venni a buszbérlést, hanem azért is, mert sok szempontból előnyös!

 

Miért kellene több autó és sofőr annál, mint amennyi feltétlenül szükséges? Hát nem is kell, köszönhetően a belföldi személyszállítás kisbusszal szolgáltatásoknak! A buszos személyszállítás kapcsán többféle lehetőséggel számolhatnak azok, akik sofőrrel szeretnének buszt bérelni. Kisebb és nagyobb buszok egyaránt rendelkezésre állnak, avagy teljesen mindegy, hogy például kilencen vagy húszan utaznak együtt, mindenre van megoldás!

 

Buszos személyszállítás Budapesten és vidéken.

 

Városnéző túra a barátokkal, családi kiruccanás vagy osztálykirándulás – nem számít mi a terv, a kisbusz sofőrrel viszi Önöket mindenhová, ahová csak szeretnének eljutni! Tervezzék meg együtt az útvonalat, hogy milyen helyszíneken szeretnének megállni, elidőzni és a sofőr a busszal ehhez igazodva áll rendelkezésre.

 

Bizonyos helyzetekben nem éppen előnyös választás egy nagyobb társaságnak a külön való utazás, még ha meg is lehetne oldani azt, hogy megfelelő számú személyautó álljon rendelkezésre. Az ilyen és ehhez hasonló helyzetekben a legkényelmesebb és a leginkább praktikus választás, ha a nemzetközi, illetve belföldön történő buszos személyszállítás egy nagyobb, a létszámhoz mérten megfelelő gépjárművel történik.

 

Külföldi és belföldi személyszállítás kiszbusszal, sofőrrel.

A színvonalas külföldi és belföldi buszos személyszállítás szolgáltatás gondoskodik róla, hogy Ön és társasága megbízható sofőrrel, biztonságban érhessen célba Magyarország területén keresztül vagy külföldre! Minőségi mikrobusz és autóbusz parkunk minden igényt ki tud szolgálni akár kisebb, akár nagy csoporttal utazna. A buszos személyszállítás, buszbérlés és szállítás igény szerint valósulhat meg igazodva a megrendelő által eltervezett programhoz.

 

belföldi személyszállítás kisbusszal

 

Buszos személyszállítás szolgáltatásaink az effajta szükségletekhez mérten különböző lehetőségeket kínálnak: osztálykirándulás, utazás baráti társasággal, egyedi, egyéni városnézés vidéken vagy Budapest területén, munkahelyi-, céges eseményekhez utas szállítás, reptéri transzfer és még sok más esetben fordulhat hozzánk bizalommal. Nem számít, hogy egy nap vagy többnapos a program, amihez buszra van szükségük, Együtt biztosan megtaláljuk a legkényelmesebb megoldást, kompromisszumok nélkül!

Saját, tapasztalt, immáron két évtizede balesetmentesen vezető sofőrökkel dolgozunk, akik gondoskodnak róla, hogy az utasok kényelemben, biztonságban utazhassanak a célállomás felé. Amennyiben olyan buszos személyszállítási megoldásokat keres, amiket kedvező árak mellett érhet el és amelyekkel megbízható partnerre talál, ajánljuk magunkat!

 

Az általunk sofőrrel bérelhető kisbuszok és nagy busz a következők:

  • Mercedes Sprinter 315CDI – 18+1 fő
  • Mercedes Sprinter 318CDI – 18+1 fő vagy 21+1 fő
  • Mercedes Sprinter 519CDI – 20+1 fő
  • Mercedes Vito – 8+1 fő
  • Setra busz - 54+1 fő.

Minden gépjármű full extrás, biztonsági öves ülésekkel rendelkezik, valamint DVD-s autórádió és mikrofon található bennük.

 

A Mercedes E300 Designo 3 utas számára kínál komfortos és elegáns megoldást arra az esetre, ha például nívós eseményen kell megjelennie, fontos vendéget szeretne utaztatni vagy éppen esküvői céllal szeretne autót bérelni, illetve egyéb feltételek miatt.

 

buszos személyszállítás

 

Buszos személyszállítás

Az autóbusz bérlés, buszbérlés az utazás egyik legkényelmesebb módja. Minden meg van az utasok számára ahhoz, hogy kényelemben eltöltött, minőségi idő legyen az út maga is. Személyszállítás szolgáltatásaink már belföldön és küldöldön egyaránt elérhetőek, Budapest-vidék kapcsán is. Több busz áll rendelkezésre, eltérő férőhelyekkel annak érdekében, hogy mindenki megtalálhassa a számításait.

 

Ha kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal telefonon vagy e-mail üzenetben, kérjen ajánlatot egyenesen weblapunkról!

more  Vissza

MV TRAVEL

Ha pontos elképzelése van és személyszállításra szeretne árajánlatot kérni, akkor kattintson az alábbi gombra:

Budapest XVII. Kerület
Csányi Mónika
Telefon: +36 30 982 8124
E-mail: mv@mvtravel.hu

A járműveinket kizárólag a saját sőfőrjeinkkel adjuk bérbe! Menetrendszerinti járataink nincsenek! 1-3 fő részére VIP személyautót tudunk biztosítani. Megértésüket köszönjük!


Csányi Mónika
Csányi Mónika

Gráczi Viktor
Gráczi Viktor

Csányi László
Csányi László