Blog

Családi utazás az ünnepekre

Manapság nem ritka példa, hogy az ünnepek alatt egy egész család elutazik egy szállodába, és itt töltik a karácsonyt, vagy a két ünnep közötti időszakot, esetleg a szilvesztert is. Mindez érthető, hiszen a családias hangulat adott, és a pihenés is biztosítva van egy-egy új élménnyel megfűszerezve. Persze ez számos buktatót vethet fel, akár már az utazás során is.


 

Ha nem tudjuk saját autókkal megoldani az utazást vagy egyszerűen nem is szeretnénk mi vezetni, akkor abuszbérlés a legjobb megoldás, hiszen így akár unokától a nagymamáig mindenki befér egy járműbe, és a teljes ünnepi kiruccanás alatt együtt lehet a család. Mindezek mellett az utazás kényelmes, nem szükséges az utasoknak a csomagok között, kényelmetlenül utaznia. Persze ahhoz, hogy igazán zavartalan lehessen az utazás, érdemes gyakorlott kisbuszos személyszállító céget felkérnünk.

Ha szeretne kisbuszos személyszállítást igénybe venni a karácsonyi kiruccanáshoz, akkor cégünk kiváló választást jelenthet az Ön számára!

more  Vissza

MV TRAVEL

Ha pontos elképzelése van és személyszállításra szeretne árajánlatot kérni, akkor kattintson az alábbi gombra:

Budapest XVII. Kerület
Csányi Mónika
Telefon: +36 30 982 8124
E-mail: mv@mvtravel.hu

A járműveinket kizárólag a saját sőfőrjeinkkel adjuk bérbe! Menetrendszerinti járataink nincsenek! 1-3 fő részére VIP személyautót tudunk biztosítani. Megértésüket köszönjük!


Csányi Mónika
Csányi Mónika

Gráczi Viktor
Gráczi Viktor

Csányi László
Csányi László