Blog

Esküvői transzfer

A násznépszállítás esküvőre egy külön szolgáltatás. Lényege, hogy az esküvői buszbérlést szervezetten bonyolítjuk le, az a násznép igényei szerint valósul meg.

Sofőrünk gondoskodik róla, hogy mindenki kényelmesen, biztonságosan hazaérkezzen!


 

Esküvői transzfer | Esküvői buszbérlés

 

Egy esküvő mindig hatalmas szervezést igényel. Hónapokat, olykor egy évet is igénybe vesz, mire minden kirajzolódik, s ezeket a terveket még végre is kell hajtani. Biztosan nem egy pihentető időszak a házasulandó pár számára annak ellenére, hogy életükben az egyik legfontosabb, legörömtelibb pillanat lesz.

 

Amikor külső helyszínen kerül lebonyolításra a lagzi, akkor általában a szállásra is kell gondolni. El kell szállásolni a násznépet vagy érdemes számukra biztosítani egy fuvar lehetőséget, hogy mindenki kijuthasson az esküvő helyszínére, illetve kényelmesen elhagyhassa azt, amikor véget ér a mulatság.

 

Sokan lesznek, akik saját autóval érkeznek, ugyanakkor a lagzihoz tartozik a széles italválaszték, így hát érthető, hogy sokan nem kívánnak autóba ülni, sokkal inkább kiélveznék a szórakozási lehetőséget, amely alkoholfogyasztással társul.

 

Amennyiben a násznép szállítás esküvőre még nincs megszervezve, szeretnénk egy lehetőséget a figyelembe ajánlani, ugyanis a buszbérlés erre az alkalomra szintén egy szolgáltatás a repertoárunkból!

 

násznép szállítása bérautóbusszal kényelmet, biztonságot ad mindazoknak, akik nem saját autóval érkeznének és hagynák el az esküvő helyszínt. Az esküvői személyszállítás során mindig az ügyfél, vele együtt a násznép igényeit tartjuk szem előtt.

 

A buszbérlés ebben a kategóriában kedvező lehetőségekkel szolgál, a násznéphez, pontosabban az esküvő és lagzi időbeosztásához igazodva áll rendelkezésre saját sofőr a kiválasztott gépjárművel. 9 személyes kisbusz, valamint számos egyéb lehetőség közül választhatnak azok, akik igénybe szeretnék venni szolgáltatásainkat.

 

Az esküvői autókölcsönzés, esküvői autóbérlés sofőrrel Budapest esetében mindig jó választás, amikor ekkora volumenű eseményről van szó. Ilyenkor mindig örül a násznép, hogy van, aki fuvarozza és önfeledten adhatják át magukat a pár örömének, na és persze az ünneplésnek. Legyen a főszerep a kényelemé: esküvői mikrobuszbérlés, esküvői kisbusz bérlés, esküvői személyszállítás szolgáltatás.

 

 

Násznépszállítás esküvőre

 

Milyen buszok közül lehet választani?

 

Az általunk sofőrrel bérelhető kisbuszok és nagy busz a következők:

 

  • Mercedes Sprinter 315CDI – 18+1 fő

  • Mercedes Sprinter 318CDI – 18+1 fő vagy 21+1 fő

  • Mercedes Sprinter 519CDI – 20+1 fő

  • Mercedes Vito – 8+1 fő

  • Setra busz - 54+1 fő.

 

Minden autóbusz, minden gépjármű full extrás, biztonsági öves ülésekkel rendelkezik, hozzá pedig megbízható, rutinos sofőrt bocsátunk rendelkezésre, aki gondoskodik róla, hogy mindenki épségben hazaérhessen!

 

Esküvői buszbérlés.

 

Az utazás és utaztatás a leendő házaspár számára megvalósulhat a Mercedes E300 Designo személygépkocsival is, amely luxus körülmények között szállítja a menyasszonyt és vőlegényt a szertartásra, lagzira.

 

esküvői transzfer

 

Násznép szállítása esküvőre - esküvői transzferünk

 

Az esküvői násznép sok esetben nem ugyanazon városból érkezik, hanem több, eltérő településről. Előfordulhat, hogy a városban vagy az esküvő helyszínéhez közel szállnak meg és nem az eredeti lakhelyükre térnek vissza az eseményt követően. Azonban számukra és mindenki másnak is kedvező, ha van egy lehetőség, amellyel meg van oldva a biztonságos, kényelmes szállítás, akár egy reptéri transzfer esetén.

 

A buszbérlés ezért is praktikus megoldás erre az alkalomra, hiszen senkinek sem kell lemondani az élvezetekről, nem szükséges fáradtan hazavezetni, mert lehetőség van arra, hogy a buszbérlés sofőrrel biztosítsa a fuvart!

 

Sokszor a házasságkötés és a vendéglátóhely közötti út is nagyobb egy szimpla sétánál, olyankor pedig pláne jó megoldás a buszbérlést igénybe venni, ami lehetőséget nyújt a vendégek számára az utaztatáshoz. A sofőr végig ott fog tartózkodni a helyszínen, hogy amikor sor kerül arra, hogy a vendégek hazaindulnának, akkor egyből rendelkezésre tudjon állni. Egy perccel sem kell többet várni a fuvarra, nem úgy mint egy taxinál, ami jóval drágább és körülményesebb.

 

Egyre gyakoribb, hogy külföldi, vagyis külföldön élő vendégek is érkeznek az esküvőre, akik egyébként sem valószínű, hogy saját autóval jöttek az országba. Nekik is különösen hasznos, ha van egy előre lefixált fuvar, egy esküvői transzfer.

 

Amennyiben épp az esküvőt tervezik és szeretnének gondoskodni a vendégeik kényelmes hazajutásáról, akkor ajánljuk figyelmükbe esküvővel kapcsolatos transzfer szolgáltatásainkat, amelyek számos lehetőséget kínálnak! Számíthat ránk esküvők esetén is!

 

Áraink megtekinthetőek weboldalunkon, a tarifák menüpont alatt! Egyedi ajánlatért keressen minket bizalommal!

 

esküvői buszbérlés

 

more  Vissza

MV TRAVEL

Ha pontos elképzelése van és személyszállításra szeretne árajánlatot kérni, akkor kattintson az alábbi gombra:

Budapest XVII. Kerület
Csányi Mónika
Telefon: +36 30 982 8124
E-mail: mv@mvtravel.hu

A járműveinket kizárólag a saját sőfőrjeinkkel adjuk bérbe! Menetrendszerinti járataink nincsenek! 1-3 fő részére VIP személyautót tudunk biztosítani. Megértésüket köszönjük!


Csányi Mónika
Csányi Mónika

Gráczi Viktor
Gráczi Viktor

Csányi László
Csányi László