Blog

Kisbusz bérlés

Egy nagyobb csoportot fogadna munkahelyén, de nem tudja megoldani az utaztatást, pedig fontos lenne a megjelenés? Vagy csapatépítő programot tartana egy messzebb fekvő városban? Esetleg kirándulást tervez baráti társaságával a hosszú hétvégére? Amennyiben szeretné egy járművel megoldani az utazást, a megoldást kisbusz bérlésben keresse!


9-12-18 személyes kisbusz bérlés sofőrrel.

 

kisbusz bérlés sofőrrel, kisbusz rendelés

 

Azért érdemes a kisbuszos személyszállítás mellett dönteni, mert egyben tarthatja a csapatot, az út során összekovácsolódhat a társaság, értékes barátságok köthetőek, esetleg új ötletek is születhetnek. Kisbuszaink minden extrával fel vannak szerelve, hogy a lehető legnagyobb kényelmet nyújtsuk utasaink számára, és minden résztvevő teljes mértékben a pihenésre tudjon koncentrálni az idő alatt, amíg velünk utaznak. A több napos kirándulások is megoldhatók, hiszen a csomagokat külön utánfutóba tehetik, ezáltal nem szempont a minél kisebb úti táska - kényelmes lesz egy hosszabb út is!

 

Mikrobusz bérlés, 9 személyes fős kisbusz

 

Ha fontos a komfortos utazás, döntsön a kisbuszos személyszállítás mellett! Forduljon hozzánk bizalommal, és ismerje meg az általunk kínált lehetőségek részleteit! Egyedi bérleti igényekkel egyaránt felkereshet minket.

 

Tudjuk, hogy vannak olyan események, amelyek kapcsán az utazás vagy utaztatás egyszerre teszi szükségessé az elegáns megjelenést, a kényelmet, emellett pedig kellő helyre is szükség van. Bármi legyen az apropója annak, hogy szükségessé válik a kisbusz bérlése, ránk számíthat, az MV Travellel utazni mindig jó választás!

 

A 9 - 12 - 18 személyes kisbusz bérlés ideális a néhány fős társaságtól kezdve a nagyobb, akár 21 fős társaságok kényelmesen történő utaztatásáig, de 1, 2, 3-tól 54 főig vállalunk utaztatást korrekt áron. Teljesen mindegy, hogy milyen eseményről van szó, netán céges rendezvény kapcsán kell a kollégákat szállítani, a külföldi vendégek szállítása miatt vagy mert az esküvői násznépet kell kisbuszokkal szállítani – velünk luxus körülmények között utazhat mindenki!

 

Bérelhető 9 személyes buszra tartana igényt? Probléma nélkül, kevesebb vagy több kilométer hosszúságú utakra, nemzetközi és országunk területén szintén megoldható a bérlés. Kiválóan felszerelt, kitűnő esztétikai és műszaki állapotban lévő kisbuszokat biztosítunk sofőrrel együtt, aki megbízható és kellő rutinnal rendelkezik, így mindenki kényelemben és biztonságban utazhat velünk! Attól függően, hogy hány személy szállításához kellene a kisbusz kölcsönzés, ha sok a csomag, a minibusz utánfutóval egyaránt felszerelhető, így szükség esetén az utastér komfortos maradhat, míg a nagy csomagok az utánfutón kerülhetnek elhelyezésre.

 

Dupla előnyöket kínálhat a bérlés!

Fontos vendégei érkeznek külföldről és reptéri transzfer kapcsán lenne szükségszerű a buszbérlés? Csak vegye fel velünk a kapcsolatot és minden további teendőt intézünk! Sofőrünk a repülő járat érkezéséhez igazodva már ott fogja várni Önöket.

 

Már egy 1-2 órás út is hosszadalmasnak tűnhet, főleg akkor, ha előtte valaki repülővel is utazott, ám anélkül is csökkenhet a komfortérzetünk. Emiatt is különösen fontosnak tartjuk, hogy utasaink maximális kényelemmel, igény szerint klíma mellett utazzanak, nyugalomban.

 

Az utak során a jól felszerelt busz és a sofőr gondoskodik róla, hogy minden feltétel teljesülhessen a kényelemhez. Hasonlóképpen, ahogy egy személyautó, úgy vehető igénybe bármelyik kisbuszunk a rendelkezésre állók közül, hozzuk-visszük utasainkat az általuk megszabott menetrend szerint. A mikrobusz bérlés, mint szolgáltatás, kedvező megoldásokkal elérhető, árak szempontjából pedig mindenképp megéri akár kevesen, akár többen utaznának velünk. Irány a város vagy az autópálya! Akár még több napi bérlésre is van lehetőség. Személyre szabottan gondoskodunk róla, hogy az utazás kellemes élmény maradhasson, akár hosszú utat tenne meg, akár rövidebbet.

 

9-12-18 személyes kisbusz bérlés sofőrrel.

Az általunk sofőrrel bérelhető kisbuszok és nagy busz a következők:

 

Mercedes Sprinter 315CDI – 18+1 fő férőhellyel.

Mercedes Sprinter 318CDI – 18+1 fő vagy 21+1 fő.

Mercedes Sprinter 519CDI – 20+1 fő.

Mercedes Vito – 8+1 fő.

Setra busz - 54+1 fő.

 

Minden megadott gépjármű full extrás, belül biztonsági öves ülésekkel rendelkezik mindegyik autó, valamint DVD-s autórádió és mikrofon található bennük.

 

A Mercedes E300 Designo 3 utas számára kínál komfortos és elegáns megoldást arra az esetre, ha például nívós eseményen kell megjelennie, fontos vendéget szeretne utaztatni vagy éppen esküvői céllal szeretne autót bérelni.

 

Mikrobusz bérlés külföldre kellene sofőrrel?

A kisbusz bérlést külföldre is biztosítjuk, ez is egy lehetőség, amennyiben konkrét eseményre, találkozóra utaznának, akár családi programra, illetve városnézés céljával egyaránt igénybe vehető szolgáltatásunk, amennyiben komfortosan, biztonságosan szeretne utazni. Egy vagy több nap időtartamra egyaránt bérelhet tőlünk!

 

mikrobusz bérlés

 

Autóbérlés szolgáltatást belföldre és külföldre egyaránt biztosítunk. Mind a belföldi, vidéki, mind a külföldi utakhoz tágas, kényelmes gépjárművet biztosítunk, gépparkunk mindegyike biztonságos, rendszeresen ellenőrzött, tágas belső jellemzi őket, és jól felszerelt mindegyik. Tartalmazzák azokat az extrákat, amelyek komfortosabbá teszik az utazásokat. Megfelelő lehetne egy néhány éves Ford Transit vagy Renault kisteherautó is alkalmas lenne erre a feladatra, azonban mi a legjobb megoldásokkal szeretnénk szolgálni utasaink számára, ezért igyekszünk luxus körülményeket teremteni elérhető áron!

 

Áraink, a bérlés díja, valamint a bérlési feltételek, egyéb (autópályadíj, parkolási díj, stb.) költségek megtekinthetők a tarifák menüpontra kattintva.

more  Vissza

MV TRAVEL

Ha pontos elképzelése van és személyszállításra szeretne árajánlatot kérni, akkor kattintson az alábbi gombra:

Budapest XVII. Kerület
Csányi Mónika
Telefon: +36 30 982 8124
E-mail: mv@mvtravel.hu

A járműveinket kizárólag a saját sőfőrjeinkkel adjuk bérbe! Menetrendszerinti járataink nincsenek! 1-3 fő részére VIP személyautót tudunk biztosítani. Megértésüket köszönjük!


Csányi Mónika
Csányi Mónika

Gráczi Viktor
Gráczi Viktor

Csányi László
Csányi László