Blog

Magán személyszállítás

Magán személyszállításhoz többféle megoldással tudunk rendelkezésre állni!

Kisebb és nagyobb csoportok, ugyanakkor 1 vagy 2 személy szállítása is lehetséges, bármilyen eseményről legyen szó.
 


Nemzetközi magán személyszállítás.

 

Személyszállítás szolgáltatásra lenne szüksége?

 

Adódnak az életben olyan helyzetek, amikor nem tudunk vagy nem szeretnénk saját autóval közlekedni, a legjobb lenne csak utazni. Ennek oka lehet egy különleges esemény, mely során inkább a jelenlétre szeretnénk fókuszálni, mintsem az oda- és visszajutásra. Máskor arról van szó, hogy nagyobb létszámmal, egy kisebb vagy kifejezetten nagy csoport részeként lenne szükség személyszállítási szolgáltatásokra.

 

Ezekben az esetekben bizalommal fordulhat hozzánk, cégünk kimagasló tapasztalattal rendelkezik a belföldi és külföldi személyszállításban!

 

Pontosan tudjuk, hogy mennyivel kényelmesebb az, amikor csak beülünk az autóba és van, aki gondoskodjon az utaztatásunkról.

 

Személyszállítás Magyarország - külföld

 

Esküvők, kirándulások, konferenciák, sportesemények, reptéri transzfer és egyéb programok kapcsán vállalunk magán személyszállítást Magyarországon és külföldön egyaránt!

 

Utasainkat háztól-házig szállítjuk, igyekszünk mindig a lehető legkényelmesebb megoldást felkínálni, fölösleges kitérők nélkül. Mint már tapasztalt személyszállító cég, még egyedi igények esetén is rendelkezésre tudunk állni. Különböző feltételek mellett vállalunk hosszabb utakat is, így az sem jelent problémát, ha például Németország vagy Ausztria lenne az úticél. Ilyenkor külön, személyre szabott ajánlattal szolgálunk megrendelőink számára.

 

Gépjárműveinket saját sofőrökkel vehetik igénybe, vagyis a sofőr cégünk alkalmazottja, aki mindvégig jelen van a személyszállítás során.

 

magán személyszállítás

 

A személyszállítás árak mellett felmerülő egyéb költségek:

 

  • Autópálya díj.

  • Parkolási díj.

  • Sofőr/sofőrök szállása és étkezése többnapos út esetén.

  • Útadó.

  • Behajtási engedély.

  • Kompdíj.

  • Alagútdíj.

 

 

Akár belföldi utazáshoz szeretné igénybe venni kisbusz bérlés szolgáltatásainkat, akár nemzetközi utakra keres megbízható személyszállító céget – kibuszainkat mindig kifogástalan műszaki és esztétikai állapotban bocsátjuk rendelkezésre - ez mindigis így volt.

 

A teljes kényelem és komfort jegyében korszerű járművekkel segítjük utasaink biztonságos és kényelmes utazását tapasztalt, megbízható sofőrrel!

 

Pontosan ezért tartjuk fontosnak, hogy hosszabb utazás alkalmával is betartsuk a szabályokat!

 

A kötelező napi pihenőidő a napi 9 óra vezetési idő mellett szintén 9 óra. A sofőr megszakítás nélkül 4,5 órát vezethet, melyhez 45 perces pihenés kell kövessen, valamint a napi munkaideje nem haladhatja meg a 12 órát.

 

Nincs lehetetlen! Lehetőség van arra is, hogy a személyszállítás során két gépkocsivezető álljon rendelkezésre egyszerre az út alatt. Ez esetben 8 óra megszakítás nélküli pihenőidő szükséges 30 órás időszakonként.

 

Sofőrrel bérelhető kisbuszok és 55 személyes nagy busz:

  • Mercedes Sprinter 315CDI – 18+1 fő

  • Mercedes Sprinter 318CDI – 18+1 fő vagy 21+1 fő

  • Mercedes Sprinter 519CDI – 20+1 fő

  • Mercedes Vito – 8+1 fő

  • Setra busz - 54+1 fő.

Minden gépjármű full extrás, biztonsági öves ülésekkel rendelkezik, mi több, DVD-s autórádió és mikrofon található bennük többek között.

 

A Mercedes E300 Designo 3 utas számára kínál komfortos és elegáns megoldást arra az esetre, ha például nívós eseményen kell megjelennie, fontos vendéget szeretne utaztatni vagy éppen esküvői céllal szeretne autót bérelni.

 

A magán személyszállítással kapcsolatban felmerülő további kérdéseivel keressen fel minket bizalommal!

more  Vissza

MV TRAVEL

Ha pontos elképzelése van és személyszállításra szeretne árajánlatot kérni, akkor kattintson az alábbi gombra:

Budapest XVII. Kerület
Csányi Mónika
Telefon: +36 30 982 8124
E-mail: mv@mvtravel.hu

A járműveinket kizárólag a saját sőfőrjeinkkel adjuk bérbe! Menetrendszerinti járataink nincsenek! 1-3 fő részére VIP személyautót tudunk biztosítani. Megértésüket köszönjük!


Csányi Mónika
Csányi Mónika

Gráczi Viktor
Gráczi Viktor

Csányi László
Csányi László