Blog

Reptéri transzfer

Ha nem fértek be 2 taxiba se a csomagjaitokkal együtt, és a tömegközlekedés nem alternatíva, akkor kisbuszos repülőtéri transzferre lesz szükségetek. A reptéri transzfer gondoskodik róla, hogy pontosan érkezzetek és kényelemben utazhassatok a repülőtérre! Ezeket mindenképp tudnod kell, mielőtt reptéri transzfert rendelsz.

Hogyan utazz barátaiddal a repülőtérre, hogy kényelmesen elérd a járatod?


 

Reptéri transzfer - személyszállítás

 

Háztól-házig traszfer 30.000 Ft-tól

 

Reptéri transzfer árak, járművek:

 

Mercedes Vito+Viano mikrobusz

9 személyes
(8+1 fő) - 30.000 Ft

 

Mercedes E osztály

5 személyes
(4+1 fő) - 30.000 Ft

 

Mercedes Sprinter kisbusz

21 és 22 személyes
(20+1 fő és 21+1 fő) - 40.000 Ft

19 személyes
(18+1 fő) - 40.000 Ft

 

Nagy buszok

55 személyes
(54+1 fő) - 100.000 Ft

35 személyes
(34+1 fő) - 80.000 Ft

 

 

Így rendelj kisbuszos repülőtéri transzfer szolgáltatást!

 

Megrendelési feltételek:

 

  • Add meg a járatod számát (és az indulás/érkezés idejét), hogy a sofőr tudjon tervezni azzal ha késik a járatod. Ez főleg érkezésnél fontos, mert ha a sofőr tudja, hogy késni fog a járatod, akkor nem kell reptéri parkolási díjat felszámolnunk.
  • Úgy tervezz, hogy érdemes a reptérre érned a felszállás előtt 1.5-2 órával, hogy a becsekkolást kényelmesen, kapkodás nélkül le tudd rendezni. Ha megadod nekünk a járatod indulási idejét, akkor meg fogjuk mondani, hogy mikorra megyünk érted, hogy ne kelljen sietned. (pl. Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér)
  • Ha a csapatodat több helyről kell felvennünk, akkor gyűjts össze minden címet, hogy gondosan meg tudjuk tervezni a legoptimálisabb útvonalat a transzfer kapcsán.
  • Úgy tudunk a leggyorsabban kiérni a repülőtérre, hogy ha minden címen az utas már kint vár bennünket a csomagjaival. Így sofőrünk gyorsan el tudja rendezni a csomagokat és indulhatunk is tovább.
  • Add meg, hogy hány főt kell szállítanunk és fejenként mennyi csomag várható. Elérhető 9-16-19 és 22 személyes buszunk, amelyekben kényelmesen el fér akár 16 fő is csomagokkal együtt. De ha ez is kevés lenne, utánfutóval érkezünk, amiben kényelmesen elfér az összes csomag.
  • Ha kérsz ajánlatot, akkor az az ár, amit kaptál, az fix. Emiatt úgy a legegyszerűbb megrendelni mikrobuszos transzferünket, ha előre utalással rendezed a díjat, így a reptéren ha kiszállsz a járműből, akkor már ne kelljen a fizetéssel is foglalkoznod, azonnal indulhattok becsekkolni.

 

Ha tőlünk rendelsz repülőtéri transzfert mikrobusszal, akkor erre számíthatsz:

 

  • Sofőrjeink mindig néhány perccel előbb érkeznek a megadott cím(ek)-re, hogy kényelmes legyen a beszállás.
  • Sofőreink fogják bepakolni a csomagjaidat, Neked ezzel nem kell foglalkoznod.
  • Az egész kisbusz a tiétek, nem lesz mellettetek további más társaság az autóban.
  • Az útvonalat a reptérre előre megtervezzük, ezáltal biztosan eléred a járatodat.
  • Utazás közben olyan alkalmazást használunk, ami jelzi, ha útközben dugó alakul ki, tehát újratervezi az útvonalat és megtalálja a lehető leggyorsabb opciót a reptérre, hogy ne késd le a repülőd indulását.

 

 

Ha a reptérről kell hazavinnünk a társaságod reptéri transzferrel:

 

Ez az egyszerűbb eset, de kérjük, hogy ilyenkor is add meg a járatszámot és az érkezési időt. Ez amiatt lényeges, mert sokszor csak akkor derül ki, hogy késni fog a géped, amikor Ti már a repülőn ültök és nincs térerő/internet a gépen, hogy jelezni tudjatok Nekünk a repülés során. Viszont ha kapunk egy járatszámot, akkor anélkül is tudunk róla, hogy késik a járatotok, hogy szólnátok róla.

Ennek köszönhetően nem megyünk ki értetek a reptérre akkor, amikor még nem vagytok ott, így nem indokolt felszámolnunk Nektek a késés időtartamát. Tehát, ha késik a járatotok, azért nem fogunk felszámolni plusz reptéri transzfer díjat, mivel akkor fogunk értetek menni amikor megérkeztek.

Miután leszálltatok, kiszálltatok a gépből és mindenki megtalálta a csomagját és indulásra készek vagytok, akkor hívjátok fel a sofőrünket és odamegy értetek a bejárathoz, ahol pár perc alatt be tudtok szállni, sofőrünk elrendezi a csomagokat és indulunk is.

Ha szeretnétek, akkor mindenkit a saját otthonához viszünk a transzfer által. Ha velünk mentetek a reptérre is, akkor ezek a címek már megvannak nekünk. Ha csak a repülőtértől utazol velünk, akkor ne felejtsd el leadni a pontos címeket Nekünk a fuvar rendelésekor.

 

reptéri transzfer

 

Miért éri meg a reptéri transzfer szolgáltatás mellett dönteni?

 

Akár gyakorta, akár ritkán repülsz, biztosan tapasztaltad már, hogy milyen macerás olykor összehozni egy fuvart a reptérre. Lehet-e olcsó reptéri transzferrel utazni? Naná! Saját autóval senki sem szeret menni, hiszen magára kell hagyni azt, amíg távol tartózkodik az ember. A legjobb nyilván az, ha van egy jóbarát, aki ide-oda fuvaroz, de nem biztos, hogy az illető ráér pont azokban az időpontokban, amikor arra nekünk szükségünk lenne. A taxi is elvisz persze, de biztosan nem lesz olcsó mulatság, plusz hazafelé is szervezni kellene egy fuvart az érkezés időpontjára. Még ez is rendben lenne, viszont ellenben a taxisokkal, mi mindaddig, amíg szolgáltatásunkat veszed igénybe, folyamatosan tájékozódunk a körülményekről, így elkerülheted a felárakat, ha netán késne a járatod vagy bármi közbejönne.

Ha a transzfer szolgáltatás során sok a csomagod vagy csomagotok, akkor arról is gondoskodunk, hogy minden holmitok kényelmesen beférjen, ha szükségszerű utánfutóra, de megoldjuk!

 

Reptéri transzfer kisbusz.

 

Reptéri transzfer szolgáltatásunkhoz többféle gépjármű adott, ez okból az utasok számának függvényében biztosítani tudunk különféle kisbuszokat, buszt vagy személyautót. A járműveket és az árakat szintén megtaláljátok honlapunkon a tarifák menüpont alatt.

 

A reptéri transzfert korrekt áron érhetitek el, melybe beletartozik a repülőtér és a szálloda vagy otthonotok közötti utazási táv. Ezeket tehát az előre lebeszélt árak tartalmazzák majd, így nektek nincs más dolgotok, mind megadni a kellő információkat ahhoz, hogy alaposan tudjunk tervezni.

 

Keress minket bátran, ha fuvarra lenne szükséged a reptérre vagy a repülőtérről haza! Gondoskodunk róla, hogy időben és komfortosan célt érhess! Reptéri személyszállításban profik vagyunk!

 

Bármilyen kérdéssel bizalommal fordulhattok hozzánk, van rutinunk a reptéri transzfer lebonyolításában is a különféle személyszállítási feladatok mellett, így széles körben gondoskodni tudunk a szállításotokról. A foglalás lehetséges online és telefonon is, amelyik kényelmesebb számotokra!

more  Vissza

MV TRAVEL

Ha pontos elképzelése van és személyszállításra szeretne árajánlatot kérni, akkor kattintson az alábbi gombra:

Budapest XVII. Kerület
Csányi Mónika
Telefon: +36 30 982 8124
E-mail: mv@mvtravel.hu

A járműveinket kizárólag a saját sőfőrjeinkkel adjuk bérbe! Menetrendszerinti járataink nincsenek! 1-3 fő részére VIP személyautót tudunk biztosítani. Megértésüket köszönjük!


Csányi Mónika
Csányi Mónika

Gráczi Viktor
Gráczi Viktor

Csányi László
Csányi László