Blog

Személyszállítás külföldre

Személyszállításra lenne szüksége külföldre? Szeretné megadni a módját, persze elérhető árak mellett?

Forduljon hozzánk bizalommal egyedi ajánlatokért kisbuszos külföldi utazáshoz!


Személyszállítás külföldre - Németországba európai utakhoz, programokhoz is biztosítunk!

 

Utazzon velünk kényelemben, biztonságban kisbusszal Németországba, illetve más európai városokba!

 

A nemzetközi személyszállításban magas színvonalat képviselünk, van tapasztalatunk a külföldi utakban, a vele kapcsolatos utaztatásban. Kirándulások, többnapos túrák, körutak vagy akár futballmeccsek vonatkozásában egyaránt állunk rendelkezésre.

 

Telefon: +36 30 982 8124

 

Kisbuszos utazás sofőrrel háztól-házig!

Kényelmes, korszerű és kifogástalan műszaki adottságokkal rendelkező mikrobuszos utazáshoz helyismerettel rendelkező sofőrt biztosítunk, aki beszél angolul. Ezáltal a csoportnak segítséget tud nyújtani minden alkalommal, amikor megrendelőink igényt tartanak rá. A helyismeret pedig hozzájárul ahhoz, hogy minden idegenben töltött perc tartalmasan telhessen el, megismerve a helyi látványosságokat, izgalmas helyszíneket.

 

Egy hosszabb, több órás útnál mindenképp fő szempont a kényelem!

Repertoárunkban egy 19 személyes VIP kisbusz is megtalálható, amely megannyi extrát tartalmaz a kényelmesebb utazás jegyében. Minden szempontból különleges utazásban lehet része, amennyiben a mi buszainkkal utazik!

Tágas és elegáns belső tér gondoskodik arról, hogy komfortos körülmények között utazhassanak utasaink! Fontosnak tartjuk, hogy minden lehetséges kényelmi funckiót biztosítsunk utasaink számára, ezért állítható, szép bőr ülések találhatóak a kisbuszban. Ezen túl egyénileg állítható klíma és ledvilágítás található az üléseknél, mindenkinek külün-külön.

 

személyszállítás külföldre németországba

 

Egy belföldi utazás is nagyon kellemes és élménydús tud lenni. Hazánk bővelkedik a látnivalókban, történelmi emlékhelyekben, kulturális programokban. Többnyire ezek vonzzák a turistákat, akár magyar emberekről legyen szó, akár külföldiekről. Bár egyre népszerűbbek a lakóautós utazások, sokan nem szívesen mondanak le a szállodai szobák nyújtotta kényelemről – utazásuk, nyaralásuk alatt szeretnék valódi ágyban álomra hajtani a fejüket a nap végén.

Ugyan a többség rendelkezik saját gépjárművel, az utazás, nem beszélve a vezetésről, igencsak fárasztó tud lenni. Mi a megoldás, ha az energiát inkább az élményekre fordítanánk, mintsem abba fektetnénk, hogy A-ból B-be jussunk? A megoldás a személyszállítás szolgáltatás igénybevétele!

 

A külföldi utazások, európai utak nagy népszerűségnek örvendenek. A személyszállítás Németországba és Európán belüli egyéb országokba egyaránt a portfóliónk része.

 

Személyszállítás Németországba.

 

A nemzetközi személyszállítás részünkről számos országra kiterjed, ezáltal akár Németország legyen az úticél, pl. Nürnberg, akár Ausztriába szeretne utazni, ránk számíthat! Svájc volna az utazási cél? Érdeklődjön bizalommal nálunk! A személyszállítást Németországba mindig a gépparkunkban elérhető, kiváló műszaki állapotban lévő, extrákkal felszerelt kisbuszokkal áll rendelkezésre. Sofőrünk megbízható, rutinos a különféle külföldi utak lebonyolításában egyaránt. Keressen minket bizalommal, ha gyors ajánlatot szeretne kapni - a részleteket pedig személyre szabottan beszélhetjük át, minden igényre kiterjedően.

 

Kínálatunkban elérhetőek németországi útvonalak a következő városokba Magyarországról: 

 

Augsburg - Ulm- Deggendorf - Frankfurt - Karlsruhe - Köln - München - Passau - Pforzheim - Regensburg - Stuttgart.

 

Ausztria esetében többek között kérhet személyszállítást:

Linz - Salzburg - Wels városába és Magyarországra vissza.

 

Nagyon népszerűek a különféli külföldi fesztiválokhoz, ünnepekhez köthető programok, program-sorozatok. Ezeket hazánkból is előszeretettel látogatják az emberek, legyen az egy karácsonyi vásár, egy koncert vagy bármilyen rendezvény, esemény, köztük osztálykirándulások.

Az ilyen és ehhez hasonló utazások esetében célszerű különbusszal útra kelni, hiszen az sokkal kényelmesebb és kevésbé kötött. Nem kell alkalmazkodni a különböző menetrendekhez, közlekedési eszközt váltani - átszállni, stb.

Ma már elérhető áron vehető igénybe a magán személyszállítás szolgáltatás, mely lehetőséget nyújt rá, hogy Európán belül lényegében szinte bármely országba könnyebben, viszontagságok nélkül és persze elérhető áron juthassanak el az emberek. Személyszállítás ajánlatainkkal Ön és a csoport, amellyel utazik, biztonságban, az Önöknek megfelelő időpontban utazhatnak velünk!

 

Utazási igény esetén csak keressen fel minket elérhetőségeinken, majd az egyeztetés során gyorsan megtaláljuk a legjobb megoldást Önnek!

 

Keresse bizalommal cégünket európai személyszállítás kapcsán!

more  Vissza

MV TRAVEL

Ha pontos elképzelése van és személyszállításra szeretne árajánlatot kérni, akkor kattintson az alábbi gombra:

Budapest XVII. Kerület
Csányi Mónika
Telefon: +36 30 982 8124
E-mail: mv@mvtravel.hu

A járműveinket kizárólag a saját sőfőrjeinkkel adjuk bérbe! Menetrendszerinti járataink nincsenek! 1-3 fő részére VIP személyautót tudunk biztosítani. Megértésüket köszönjük!


Csányi Mónika
Csányi Mónika

Gráczi Viktor
Gráczi Viktor

Csányi László
Csányi László